Zwilling – Dinner Espressosked 6-pack

150.00 kr

Zwilling Dinner Espressosked 6-pack är ett set med sex espressoskedar. Skedarna är tillverkade av rostfritt stål och designade för att passa till espressokoppar.

Köp produkt

Zwilling Dinner Espressosked 6-pack är ett set med sex espressoskedar designade för att komplettera varje kaffeupplevelse. Skedarna är tillverkade av högkvalitativt 18/10 rostfritt stål, vilket innebär att de innehåller 18% krom för hållbarhet och 10% nickel för en överlägsen korrosionsbeständighet och en högglansig finish. Detta material säkerställer att skedarna är tåliga, lätta att rengöra och diskmaskinssäkra.

Designen av Zwilling Dinner espressoskedar är tidlös och elegant, med en enkel och slät form som gör dem lämpliga för både vardagligt bruk och mer formella tillställningar. Skedarnas längd är anpassad för att passa perfekt i espressokoppar, och de har en balanserad vikt som gör dem bekväma att hålla i.

Handtagen på skedarna är ergonomiskt utformade för att ge ett fast grepp och en behaglig användarupplevelse. Den polerade ytan ger en spegelglans som håller sig vacker genom åren, och den minimalistiska designen gör att de enkelt kan matchas med andra delar av Zwilling Dinner-serien eller med andra bestickset.

Zwilling är känt för sin höga kvalitet och hantverksskicklighet, och detta set med espressoskedar är inget undantag. De är tillverkade med precision och omsorg för att säkerställa långvarig användning och hållbarhet. Setet med sex skedar kommer i en snygg förpackning, vilket också gör det till en utmärkt present för kaffeälskaren eller som ett nytt tillskott till det egna köket.