Zwilling – Enfinigy Power Blender 1600W 1,8 l Svart

Zwilling Enfinigy Power Blender är en högpresterande mixer med en kraftfull 1600W motor, designad för att enkelt hantera allt från mjuka ingredienser till hårda nötter och is. Med en robust konstruktion och en elegant svart finish, passar denna blender väl in i det moderna köket.

Kannan på 1,8 liter är tillverkad av bruchsäkert Tritan, vilket inte bara gör den tålig utan också BPA-fri och lätt att rengöra. Kannans form är utformad för att skapa ett optimalt flöde under mixning, vilket ger ett jämnt resultat varje gång.

Blender har sex förinställda program: Smoothie, Cocktails, Iskross, Soppor, Pulsering och Rengöring. Dessa program är utformade för att ge perfekta resultat med en knapptryckning. Dessutom finns en manuell lägesfunktion med variabel hastighetskontroll och en pulsfunktion för maximal kontroll över mixningsprocessen.

Enfinigy Power Blender är utrustad med ett säkerhetssystem som säkerställer att maskinen endast fungerar när kannan är korrekt monterad. Dessutom har den en inbyggd timer som visar hur lång tid mixningen har pågått, vilket är praktiskt för recept som kräver exakt mixningstid.

Bladkonstruktionen är av hög kvalitet, tillverkad i rostfritt stål och utformad för att vara hållbar och behålla sin skärpa. Detta gör att blender kan mixa ingredienser till en slät konsistens och även krossa is effektivt.

Rengöringen är enkel tack vare det självrengörande programmet och det faktum att kannan, locket och måttkoppen är diskmaskinssäkra. Designen är minimalistisk och kontrollpanelen är användarvänlig med tydliga symboler och en LED-display.

Zwilling Enfinigy Power Blender är en mångsidig och kraftfull köksapparat som är idealisk för allt från snabba smoothies på morgonen till gourmet-soppor och hemgjorda nötsmör. Med sin höga kvalitet och användarvänliga funktioner är den en värdefull investering för alla som älskar att laga mat och experimentera i köket.