Zwilling – Enfinigy Power Blender 1600W 1,8 l Silver

Zwilling Enfinigy Power Blender är en högpresterande mixer med en kraftfull 1600W motor, designad för att hantera allt från mjuka frukter till hårda nötter och is. Den har en robust konstruktion med en elegant silverfinish som passar väl in i de flesta köksmiljöer.

Med en generös kapacitet på 1,8 liter är mixerkannan tillverkad av BPA-fri Tritan-plast, vilket gör den både hållbar och lätt att rengöra. Kannan är utformad med en unik vinkel som skapar en virveleffekt, vilket säkerställer att ingredienserna effektivt dras ner mot de rostfria stålbladen för en jämn och slät blandning.

Bladkonstruktionen är av hög kvalitet, med Zwilling’s speciella korsformade blad som är precisionstillverkade för att kunna krossa och blanda med maximal effektivitet. Bladen är även avtagbara vilket underlättar rengöringen.

Enfinigy Power Blender har flera förinställda program för olika användningsområden, inklusive smoothies, iskross och pulsfunktion, samt en manuell hastighetskontroll för att ge användaren full kontroll över blandningsprocessen. Dessutom har den en timerfunktion som gör det möjligt att ställa in önskad blandningstid.

Maskinen är utrustad med säkerhetsfunktioner som säkerställer att den inte startar om locket inte är ordentligt stängt eller om kannan inte är korrekt placerad på basen. Den har också en överhettningsskydd som förhindrar skador på motorn.

Zwilling Enfinigy Power Blender är enkel att använda med ett intuitivt gränssnitt och en LCD-display som visar tid och hastighet. Den är även lätt att rengöra, med delar som är diskmaskinssäkra och en självrengöringsfunktion som gör det enkelt att hålla blendern i toppskick.

Sammanfattningsvis är Zwilling Enfinigy Power Blender en mångsidig och kraftfull köksapparat som kombinerar modern design med hög prestanda, vilket gör den till ett utmärkt val för alla som söker en pålitlig blender för dagligt bruk.