Zwilling – Enfinigy Vattenkokare 1,5 l Svart

Zwilling Enfinigy Vattenkokare 1,5 l Svart är en modern och stilfull vattenkokare designad för att kombinera hög funktionalitet med en attraktiv estetik. Den har en kapacitet på 1,5 liter och är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål med en matt svart finish som ger den ett elegant och samtida utseende.

Vattenkokaren är utrustad med en kraftfull 1850-2200 watt värmeelement som säkerställer snabb uppvärmning av vatten. Den har en dold värmeelement som inte bara underlättar rengöring utan också minskar kalkavlagringar, vilket förlänger produktens livslängd och säkerställer att vattnet håller sig rent.

Enfinigy vattenkokaren har flera smarta funktioner, inklusive en temperaturkontroll som låter användaren välja mellan olika temperaturinställningar för att uppnå optimal temperatur för olika typer av drycker, som te eller kaffe. Den har också en håll-varm-funktion som kan hålla vattnet vid önskad temperatur i upp till 30 minuter.

Designen inkluderar en dubbelväggig konstruktion som inte bara hjälper till att hålla vattnet varmt längre utan också gör att utsidan av vattenkokaren förblir sval, vilket minskar risken för brännskador. Vattenkokarens lock öppnas mjukt med en knapptryckning, vilket bidrar till användarvänligheten.

En LCD-display visar tydligt den valda temperaturen och indikerar när vattenkokaren är i drift. En inbyggd timer och en akustisk signal när vattnet har nått önskad temperatur är ytterligare användbara funktioner.

Säkerheten är också en viktig aspekt av Zwilling Enfinigy vattenkokaren. Den är utrustad med automatisk avstängning och torrkokningsskydd, vilket innebär att den stänger av sig själv om den sätts på utan vatten eller om vattnet har kokat bort.

Slutligen är vattenkokaren utformad för enkel användning och underhåll. Den har en avtagbar kalkfilter som kan tvättas och en bred öppning för enkel påfyllning och rengöring. Basenheten har en 360-graders roterbar kontakt, vilket gör den lätt att placera och lyfta från alla vinklar.