Zwilling – Enfinigy Vattenkokare Pro 1550-1850 W 1,5 l Svart

Zwilling Enfinigy Vattenkokare Pro är en högkvalitativ och stilfull elektrisk vattenkokare med en kapacitet på 1,5 liter, vilket gör den till ett utmärkt val för hushåll och kontor. Den har en effekt på mellan 1550 och 1850 watt, vilket säkerställer snabb uppvärmning av vatten.

Designen är modern och minimalistisk, med en elegant svart finish som passar väl in i de flesta köksmiljöer. Vattenkokaren är tillverkad av högkvalitativa material, inklusive rostfritt stål, vilket inte bara ger en robust konstruktion utan också underlättar rengöring och underhåll.

Enfinigy Vattenkokare Pro är utrustad med flera användbara funktioner. Den har en dubbelväggskonstruktion som isolerar värmen effektivt och håller vattnet varmt längre samtidigt som utsidan förblir sval, vilket ökar säkerheten vid användning. En inbyggd termometer visar den aktuella vattentemperaturen, vilket är särskilt användbart för te- och kaffeentusiaster som föredrar olika temperaturer för olika drycker.

Vattenkokaren har också en håll-varm-funktion som kan hålla vattnet vid en inställd temperatur i upp till 30 minuter. Det finns flera förinställda temperaturinställningar som gör det enkelt att välja rätt temperatur för olika typer av drycker.

Säkerhetsfunktionerna inkluderar automatisk avstängning när vattnet når kokpunkten eller när vattenkokaren lyfts från basen. Dessutom har den ett torrkokningsskydd som förhindrar att enheten skadas om den sätts på utan vatten.

Basen på Zwilling Enfinigy Vattenkokare Pro är 360 grader roterbar, vilket gör den lätt att använda för både höger- och vänsterhänta. Den har också en sladdvinda för enkel förvaring av strömkabeln.

Sammanfattningsvis är Zwilling Enfinigy Vattenkokare Pro en pålitlig och funktionell apparat som kombinerar modern design med praktiska funktioner för att ge en optimal upplevelse vid vattenuppvärmning.