Zwilling – Fresh & Save Vakuumpåsar M Set 10-pack

Zwilling Fresh & Save är en serie vakuumförvaringslösningar som är designade för att förlänga hållbarheten på matvaror, minska matsvinn och hjälpa till att hålla maten färsk längre. Produkterna i serien inkluderar vakuumbehållare, påsar, pumpar och tillbehör som är utformade för att vara enkla att använda i vardagen.

Vakuumbehållarna och påsarna är tillverkade av högkvalitativ plast eller borosilikatglas som är BPA-fria och säkra att använda i både mikrovågsugn och diskmaskin. Glasbehållarna är dessutom ugnssäkra, vilket gör dem mångsidiga för förvaring, uppvärmning och till och med matlagning.

Zwilling Fresh & Save använder en elektrisk vakuum-pump som enkelt och snabbt suger ut luften ur behållarna och påsarna, vilket skapar ett lufttätt försegling som bevarar smak, näringsämnen och färskhet. Pumpen är kompakt, laddningsbar och enkel att använda med en knapptryckning.

Serien erbjuder också en smart etikettsystem med QR-koder som kan skannas med en tillhörande app. Appen låter användare spåra innehållet och hållbarheten på de förvarade matvarorna, vilket ytterligare hjälper till att organisera och minska svinn.

Zwilling Fresh & Save är en innovativ lösning för alla som vill hålla sin mat färsk längre och samtidigt bidra till en mer hållbar livsstil genom att minska mängden matavfall.