Zwilling – Fresh & Save Vakuumstartset plast 7 delar

Zwilling Fresh & Save är en serie vakuumförvaringslösningar som är utformade för att förlänga hållbarheten på matvaror, minska matsvinn och hjälpa till att hålla maten färsk längre. Produkterna i serien inkluderar vakuumbehållare, påsar, pumpar och tillbehör som är avsedda för användning i både kylskåp, frys och skafferi.

Vakuumbehållarna är tillverkade av högkvalitativt borosilikatglas eller BPA-fri plast och har en unik tätningsteknik som gör det möjligt att skapa ett vakuum inuti behållaren med hjälp av en elektrisk pump. Detta vakuum förhindrar oxidation och tillväxt av bakterier, vilket är de huvudsakliga orsakerna till att mat förlorar sin färskhet. Behållarna är stapelbara, vilket sparar utrymme, och de är också lämpliga för användning i mikrovågsugn, diskmaskin och ugn (endast glasbehållarna).

Vakuumförvaringspåsarna är återanvändbara och tillverkade av en slitstark plast som är fri från BPA. De är utformade för att kunna förslutas med en dragkedja och sedan vakuumförseglas med den medföljande pumpen. Påsarna är idealiska för att förvara allt från kött och fisk till frukt, grönsaker och örter.

Den elektriska pumpen är kompakt och laddningsbar, vilket gör den enkel att använda och förvara. Den skapar ett starkt vakuum med ett knapptryck och är kompatibel med både Zwilling Fresh & Save vakuumbehållare och påsar.

Zwilling Fresh & Save-systemet inkluderar även en app som hjälper användare att hålla koll på sina matvaror och deras hållbarhet. Appen kan skanna QR-koder som finns på vakuumbehållarna och påsarna för att spåra innehållet och påminna om när det är dags att konsumera maten för att undvika slöseri.

Sammanfattningsvis är Zwilling Fresh & Save en innovativ lösning för att hålla matvaror färska längre, spara pengar och minska miljöpåverkan genom att minska matsvinn.