Zwilling – Jessica Bestickset 16 delar

899.00 kr

Zwilling Jessica Bestickset är ett 16-delars set som innehåller bestick för fyra personer, med en enkel och tidlös design. Setet inkluderar knivar, gafflar, skedar och teskedar, alla tillverkade i rostfritt stål.

Köp produkt

Zwilling Jessica Bestickset är ett 16-delars bestickpaket som erbjuder en kombination av modern design och långvarig funktionalitet. Setet är tillverkat av högkvalitativt 18/10 rostfritt stål, vilket innebär att det innehåller 18% krom för hållbarhet och 10% nickel för en överlägsen korrosionsbeständighet och en högglansig finish.

Setet inkluderar fyra av varje av de grundläggande besticktyperna: matknivar, matgafflar, matskedar och teskedar. Detta gör det till ett idealiskt startpaket för daglig användning eller för mindre hushåll. Knivarna har en välbalanserad vikt och en fint slipad skäregg som är utformad för att ge en optimal skärprestanda. Gafflarna har släta tänder och skedarna är noggrant utformade för att ge en behaglig munskänsla.

Designen av Jessica-serien är tidlös med en enkel och elegant kontur som kompletterar alla matbordsinställningar, från den traditionella till den mer moderna. Handtagen är ergonomiskt utformade för en bekväm grepp och balanserad viktfordelning, vilket gör dem lätta att hantera under måltiderna.

Besticken är diskmaskinssäkra, vilket gör rengöringen enkel och bekväm. De är också motståndskraftiga mot mat- och tvättmedelsfläckar, vilket säkerställer att de behåller sin glans över tid. Zwilling är känt för sin kvalitet och hantverksskicklighet, och detta set är inget undantag, vilket ger en hållbar och pålitlig uppsättning bestick för dagligt bruk.

Förpackningen av Zwilling Jessica Bestickset är också genomtänkt, vilket gör det till en utmärkt present för inflyttningsfester, bröllop eller andra speciella tillfällen. Med sin klassiska design och robusta konstruktion är detta bestickset en investering som kan hålla i många år framöver.