Zwilling – Jessica Bestickset 24 delar

1,055.00 kr

Zwilling Jessica Bestickset är ett 24-delars set av rostfritt stål som innehåller knivar, gafflar, skedar och teskedar. Setet är designat för att passa både vardagliga och festliga tillfällen med sin tidlösa och eleganta design.

Köp produkt

Zwilling Jessica Bestickset är en 24-delars uppsättning bestick som kombinerar tidlös design med hög funktionalitet, vilket gör den till ett utmärkt val för både vardagligt bruk och finare middagar. Setet är tillverkat av rostfritt stål av hög kvalitet, vilket ger besticken en hållbar och hygienisk yta som är lätt att rengöra och underhålla.

Produkten innehåller sex stycken av varje av de grundläggande besticktyperna: matknivar, matgafflar, matskedar och teskedar. Knivarna har en välbalanserad vikt och en skarp egg som behåller sin skärpa över tid. Gafflarna har släta tänder och en bekväm form för att enkelt kunna plocka upp mat, medan skedarna har en behaglig form som passar bra i munnen.

Designen på Jessica Bestickset är klassisk och enkel, med rena linjer och en diskret dekorativ detalj vid handtagets ände, vilket ger en elegant touch utan att vara överdrivet utsmyckad. Detta gör att setet passar väl in i olika typer av dukningar och kan matchas med en mängd olika porslin och bordstillbehör.

Besticken är tillverkade för att tåla maskindisk, vilket underlättar rengöringen och gör dem praktiska för daglig användning. Setet levereras i en snygg förpackning, vilket även gör det till en uppskattad present vid till exempel bröllop, inflyttningsfester eller andra speciella tillfällen.

Zwilling är känt för sin höga kvalitet och långa tradition av att tillverka köksredskap och bestick, och Jessica Bestickset är inget undantag. Det är en investering i hållbarhet och stil som kan uppskattas under många år framöver.