Zwilling – Vakuumbox Borosilikatglas Rektangulär L 2 l

Zwilling Vakuumbox Borosilikatglas Rektangulär L är en högkvalitativ förvaringslösning designad för att hålla matvaror färska längre genom att skapa ett vakuum inuti behållaren. Med en kapacitet på 2 liter är denna rektangulära vakuumbox tillräckligt rymlig för att förvara en mängd olika livsmedel, från rester till färska grönsaker och frukter.

Behållaren är tillverkad av borosilikatglas, ett material som är känt för sin hållbarhet och motståndskraft mot temperaturförändringar. Detta gör att vakuumboxen kan användas i både mikrovågsugn och ugn (utan locket), samt att den är säker för användning i kylskåp och frys. Borosilikatglaset är också icke-poröst och motstår fläckar och lukt, vilket säkerställer att maten håller sig fräsch och behållaren enkel att rengöra.

Vakuumboxens lock är utrustat med en innovativ pumpmekanism som enkelt skapar ett vakuum med bara några få pumpningar. Detta vakuum förhindrar oxidation och tillväxt av bakterier, vilket förlänger matens hållbarhet och bevarar näringsämnen och smak. Locket har även en indikator som visar när ett optimalt vakuum har uppnåtts.

Designen är genomtänkt med enkel stapelbarhet för att maximera utrymmeseffektiviteten i köket. De genomskinliga väggarna gör det enkelt att se innehållet utan att behöva öppna locket, vilket bidrar till att minska onödig exponering av maten för luft.

För rengöring kan både glasbehållaren och locket diskas i diskmaskin, men pumpmekanismen bör tas bort och rengöras för hand.

Zwilling Vakuumbox Borosilikatglas Rektangulär L är en praktisk och hållbar lösning för alla som vill förlänga livslängden på sina matvaror och minska matsvinn, samtidigt som de håller sitt kök organiserat och stilrent.