Zwilling – Vakuumbox Plast Rektangulär M 1,1 l

Zwilling Vakuumbox Plast Rektangulär M 1,1 l är en innovativ förvaringslösning designad för att förlänga hållbarheten på matvaror genom att skapa ett vakuum inuti behållaren. Denna rektangulära vakuumbox har en kapacitet på 1,1 liter och är tillverkad av högkvalitativ, BPA-fri plast som är både hållbar och säker för förvaring av livsmedel.

Boxen är utrustad med en unik vakuumventil som är kompatibel med Zwilling’s elektriska vakuum pump (säljs separat), vilket gör det möjligt att enkelt och effektivt suga ut luften ur behållaren och skapa ett lufttätt försegling. Detta minskar oxidation och tillväxt av bakterier, vilket hjälper till att bevara smak, färg och näringsämnen i maten.

Designen är genomtänkt med en transparent kropp som gör det enkelt att se innehållet utan att behöva öppna locket. Locket har även en indikator som visar när ett optimalt vakuum har uppnåtts. Behållarens form är stapelbar, vilket sparar utrymme i både skåp och kylskåp.

Vakuumboxen är mångsidig och kan användas för en mängd olika livsmedel, inklusive kött, fisk, grönsaker, frukt, ost och torrvaror. Den är också mikrovågs- och diskmaskinssäker, vilket gör uppvärmning och rengöring enkel och bekväm.

Zwilling Vakuumbox Plast Rektangulär M 1,1 l är en del av ett större system av vakuumförvaringsprodukter som erbjuder en modern och effektiv lösning för att hålla maten färsk längre och minska matsvinn.