Zwilling – Vakuumbox Plast Rektangulär 3 delar

Zwilling Vakuumbox Plast Rektangulär 3 delar är ett set av vakuumförvaringslådor designade för att förlänga hållbarheten på matvaror genom att skapa en lufttät förvaringsmiljö. Setet består av tre rektangulära lådor i olika storlekar, vilket gör det möjligt att förvara en mängd olika livsmedel, från kött och fisk till grönsaker, frukt och torrvaror.

Varje låda är tillverkad av högkvalitativ, BPA-fri plast som är säker för både livsmedelsförvaring och hälsa. Plasten är genomskinlig, vilket gör det enkelt att se innehållet utan att behöva öppna lådan. Lådorna är utformade för att vara stapelbara, vilket sparar utrymme i kylskåpet eller skafferiet.

För att skapa vakuum använder lådorna en innovativ pumpmekanism som är enkel att använda. Genom att placera pumpen på ventilen och pumpa ut luften skapas ett vakuum inuti lådan, vilket minskar syreexponeringen och därmed bromsar nedbrytningsprocessen av maten.

Lådorna är utrustade med tätande lock som har en silikonpackning för att säkerställa att vakuumet håller sig intakt. Locket har också en indikator som visar när ett korrekt vakuum har uppnåtts.

Setet innehåller lådor i tre olika storlekar för att passa olika förvaringsbehov:
– Liten låda: Perfekt för mindre mängder mat eller som matlåda för en person.
– Mellanstor låda: Bra för förvaring av mellanstora mängder mat, som en portion pasta eller sallad.
– Stor låda: Lämplig för större mängder mat eller för att förvara flera olika livsmedel samtidigt.

Zwilling Vakuumbox Plast Rektangulär 3 delar är även lämpliga för användning i mikrovågsugn, frys och diskmaskin, vilket gör dem till ett mångsidigt verktyg i köket. De är en del av Zwilling Fresh & Save-serien, som är utformad för att hjälpa hushåll att minska matsvinn och spara pengar genom att hålla maten färsk längre.