Zwilling – Vakuumform Borosilikatglas Rektangulär 3 delar

Zwilling Vakuumform Borosilikatglas Rektangulär 3 delar är ett set av högkvalitativa förvaringsbehållare designade för att hålla matvaror färska längre genom ett innovativt vakuumförslutningssystem. Setet består av tre rektangulära behållare i olika storlekar, vilket gör det möjligt att förvara en mängd olika livsmedel, från rester till färska råvaror.

Varje behållare är tillverkad av robust borosilikatglas, ett material som är känt för sin hållbarhet och motståndskraft mot temperaturförändringar. Detta gör dem säkra för användning i både mikrovågsugn och ugn (utan lock), samt i kylskåp och frys, vilket ger en mångsidighet i köket. Glasets genomskinlighet gör det enkelt att se innehållet utan att behöva öppna locket.

Locken är utrustade med en silikonpackning och en manuell pump som skapar ett vakuum inuti behållaren när den är försluten. Detta vakuum förhindrar luft och fukt från att komma in, vilket minskar risken för bakterietillväxt och matförsämring. Vakuumförseglingen bidrar också till att bevara smak och näringsämnen.

Setet inkluderar tre storlekar för att passa olika förvaringsbehov: en liten, en mellan och en stor behållare. De är stapelbara för att spara utrymme i köket och har en elegant design som passar väl in i de flesta köksmiljöer.

För att underlätta rengöring är behållarna diskmaskinssäkra, även om det rekommenderas att handtvätta locken för att bevara vakuumförseglingssystemets integritet. Zwilling Vakuumform Borosilikatglas Rektangulär 3 delar är en praktisk och hållbar lösning för matförvaring som hjälper till att minska matsvinn och hålla maten fräsch längre.