Zwilling – Zwiling Jessica Serveringsset Tårtspade och Tårtkniv

329.00 kr

Zwilling Jessica Serveringsset är ett set som består av en tårtspade och en tårtkniv. Setet är designat för att servera tårta och andra bakverk med elegans och precision.

Köp produkt

Zwilling Jessica Serveringsset är ett elegant och praktiskt set bestående av en tårtspade och en tårtkniv, designat för att servera tårtor och andra bakverk med stil och precision. Setet är en del av Zwilling-serien, som är känd för sin högkvalitativa tillverkning och tidlösa design.

Produktspecifikationer:

– Material: Tillverkade av högkvalitativt 18/10 rostfritt stål, vilket innebär att de är gjorda med 18% krom och 10% nickel, vilket ger en hög korrosionsbeständighet och en yta som behåller sin glans över tid.
– Design: Jessica-serien kännetecknas av sin enkla men eleganta design med rena linjer och en polerad yta som ger en spegelglans. Handtagen är ergonomiskt utformade för en bekväm grepp och balanserad vikt.
– Tårtspade: Spaden har en bred och platt yta som är idealisk för att lyfta och servera tårtbitar utan att de går sönder. Den har en lätt vinklad kant för att enkelt kunna glida under tårtbiten.
– Tårtkniv: Kniven har en lång och smal bladform med en sågtandad kant för att enkelt skära igenom tårtor och bakverk utan att orsaka smulor eller skada dekorationen.
– Användning: Setet är perfekt för bröllop, födelsedagsfester, jubileum eller andra speciella tillfällen där tårta serveras. Det är också en uppskattad present till den som uppskattar bakning och eleganta serveringsredskap.
– Skötsel: Serveringssetet är diskmaskinssäkert, men för att bevara glansen rekommenderas handdisk. Efter tvätt bör de torkas torra direkt för att undvika vattenfläckar.
– Förpackning: Setet kommer vanligtvis i en snygg förpackning som gör det lämpligt som gåva.

Zwilling är ett tyskt varumärke som har tillverkat köksredskap och bestick av hög kvalitet sedan 1731, och Jessica Serveringsset är inget undantag från deras tradition av kvalitet och design. Setet kombinerar funktionalitet med estetik och är en tidlös tillägg till varje serveringsbestick.