Varmt välkommen hit! Här hittar du information och tips men också prisjämförelse när du ska köpa husgeråd. Det ska kunna vara en bra och passande plattform för att inhämta information kring vad som rekommenderas i olika prisklasser. Utöver recensioner kring specifika husgeråd, finns en blogg som är mer kunskapsbaserad. Vi recenserar och tipsar om allt från köksredskap till textilier och dekorativa objekt för köket eller matplatsen.

Husgeråd med prisvärdhet och kvalitet!

Vi är stolta över att erbjuda och informera kring ett brett utbud av husgeråd. Mycket är av utmärkt kvalitet. Samtliga produkter är noga utvalda för att säkerställa att de är både funktionella och hållbara. Dessutom erbjuder hänvisar vi vidare till butiker konkurrenskraftiga priser, så du kan genomföra ditt köp direkt hos dem, utan att behöva göra avkall på kvalitet. Så om du letar efter högkvalitativa och prisvärda husgeråd, tveka inte att vända dig hit.

På denna webbplats hittar du recensioner för bra husgeråd, det vill säga bra köksprylar. Med bättre utrustning i köket kan du förbättra din livskvalitet, minska stress och göra vardagen lite roligare och lite enklare. Vi tipsar och skriver om saker som passar för både yrkesverksamma och ambitiösa så kallade “amatörer”. Här fokuserar vi framförallt på lite mer högkvalitativt husgeråd. Men det betyder inte nödvändigtvis att det behöver vara orimligt dyrt.

Vi ser oss som specialister

Husgeråd är alla de föremål som används i ett hem för att underlätta vardagliga sysslor och skapa en bekväm livsmiljö. Det kan inkludera saker som köksredskap, städutrustning, textilier, belysning, möbler och andra inredningsobjekt. Husgeråd är ofta användbart för att förbättra funktion och estetik i hemmet och kan variera från nödvändiga föremål som bestick och tallrikar till mer lyxiga föremål som designerlampor och inredning.

Du kanske funderar på varför du inte hittar särskilt många städartiklar exempelvis. Vi fokuserar i dagsläget på husgeråd kring mat, dryck och bak. Detta kan givetvis förändras i framtiden. Men alla stora visionärer måste börja någonstans. Vi hoppas ändå att du som har tagit dig hit, hittar det du söker. Trots vår mer begränsade inriktning, vill vi kunna djupdyka lite och skriva om många bra produkter på ett intressant sätt. Recensioner och tips som som är begripliga, som passar många som inte nödvändigtvis är entusiaster.

Titta runt och upptäck vad vi kan rekommendera just dig idag!

Vanliga frågor

Husgeråd betyder?

Husgeråd är ett begrepp som inkluderar sådant som är användbart i hushållet. Begreppet husgeråd härstammar sannolikt redan från 1800-talet, eller kanske till och med tidigare. Husgeråd är i praktiken det som härrör till dagliga sysslor. Husgeråd inkluderar oftast sådant som har med matlagning, bakning och städning att göra. Det kan till exempel röra sig om alla tänkbara köksprylar men också saker som rengöringsmedel, kärl för organisering och textilier.

Man inkluderar sällan inredning, möbler, dekorationer eller hemelektronik. Det snarlika begreppet bords-geråd, är ett annat typ av “geråd”. Detta inkluderade bland annat jaktutrustning. Men detta begrepp är helt utdaterat idag.

Vad är husgeråd?

Vi har många exempel på husgeråd på vår webbplats.  Vi har till exempel recenserat porslin från Iittala och köksknivar från Global. Vi vill hjälpa dig att hitta bra husgeråd. Här finns prylar och märken som sticker ut. Vi förklarar också hur de används, vilka funktioner och egenskaper de har. Om du vill veta vad bra husgeråd är, så har du hittat rätt.

Var köper man husgeråd?

Du kan köpa bra husgeråd hos nästan vilken matvarubutik som helst, eller på vilken dedikerad köksbutik som helst. Varför begränsa sig till ett ställe? Enskilda butiker har sällan det bästa eller mest prisvärda på marknaden. Enskilda butiker har sällan alla produkter du behöver eller vill ha heller. Därför ska alltid läsa våra våra artiklar och recensioner, så hänvisar vi dig till rätt ställe.